"Повітряний експрес" до Борисполя будуватимуть китайці майже за $400 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Повітряний експрес" до Борисполя будуватимуть китайці майже за $400 млн

Казна та Політика
1257
Дирекція з будівництва і управління національного проекту “Повітряний експрес” та інших інфраструктурних об’єктів Київського регіону відібрала Китайською національною корпорацією машинної індустрії та генеральних підрядів для розробки проектно-кошторисної документації та будівельних робіт залізничного пасажирського сполучення Київ – міжнародний аеропорт “Бориспіль”, так званого “Повітряного експреса”.
Згідно з повідомленням у “Віснику державних закупівель”, акцепт договору за процедурою закупівлі у одного учасника відбувся 17 квітня 2013 року. Його вартість становить $ 373 313 000 (без ПДВ). Термін проведення робіт – 28 місяців.
Як повідомлялося, активне будівництво проекту залізничного пасажирського сполучення Київ – міжнародний аеропорт “Бориспіль” “Повітряний експрес” розпочнеться в травні цього року.
Міжнародна консалтингова компанія PricewaterhouseCoopers (PwC) розробить бізнес-план реалізації національного проекту “Повітряний експрес”. Сторони підписали відповідну угоду про співпрацю.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас