Засновник "ВКонтакте" втік з РФ замість того, щоб прийти на допит - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Засновник "ВКонтакте" втік з РФ замість того, щоб прийти на допит - ЗМІ

Фондовий ринок
3915
Павло Дуров не з’явився на допит в Головне слідче управління Слідчого комітету РФ по Санкт-Петербургу. Допит мав проводитися в рамках розслідування гучної справи про наїзд на поліцейського в центрі Петербурга, порушеної за статтею 318 КК РФ “Застосування насильства відносно представника влади”.
Засновник однієї з найбільших соціальних мереж притягувався до справи як свідок. Слідчі висловили сподівання, що неявка Павла Дурова є непорозумінням і не стане причиною переведення голови “ВКонтакте” до числа підозрюваних. Однак за заявою прес-служби слідчого управління, правоохоронним органам нічого не відомо про поточне місцезнаходження Павла Дурова. За повідомленням джерел, близьких до керівництва компанії, засновник соцмережі залишив Росію, передає METRO з посиланням на телеканал “100ТВ”. Найбільш вірогідним місце перебування Дурова називається Швейцарія.
Нагадуємо, що резонансне ДТП сталося на початку квітня. Наїзд був здійснений після злісного порушення ПДР та ігнорування законних вимог співробітника ДІБДР зупинитися. Інспектор дорожньо-патрульної служби Вадим Забєлін отримав численні забої, травми обох ніг і руки. У ході слідчих заходів Забєлін упізнав у водії іномарки Павла Дурова.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас