Honda відкликає 205 тис. автомобілів через проблеми з коробкою передач — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda відкликає 205 тис. автомобілів через проблеми з коробкою передач

Фондовий ринок
653
Японський автоконцерн Honda відкликає 205 тис. автомобілів, які були реалізовані на ринку США і Канади, через проблеми з коробкою перемикання передач. Під дію програми відкликання потрапляють моделі Honda CR-V і Odyssey модельного ряду 2012 та 2013 років, а також Acura RDX модельного ряду 2013 року.
За словами інженерів, неполадка КПП пов’язана з неправильним перемиканням з режиму паркування, яке можливе за відсутності натискання на педаль гальма, що є обов’язковим при перемиканні “автомата”. Це може призвести до виникнення аварійної ситуації. Проте в компанії підкреслюють, що не мають жодного відповідного звернення від клієнтів.
Програма усунення відповідної несправності стартує з середини травня. Ремонт буде проводитися безкоштовно на всіх фірмових станціях технічного обслуговування.
Раніше провідні японські автомобілебудівні концерни відкликали з ринку принаймні 3 млн автомобілів через дефект, виявлений в подушках безпеки виробництва японської компанії Takata Corp.
Toyota повертає 1,7 млн. автомобілів випуску 2000-2004 рр. по всьому світу, включаючи седани Corolla і Camry, Honda – 1,2 млн. автомобілів, також на міжнародному рівні. Nissan оголосила відкликання для 137 тис. автомашин в Японії.
За матеріалами:
autonews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас