Круте піке: акції Mail.Ru впали за місяць на 25%, наблизившись до історичного мінімуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Круте піке: акції Mail.Ru впали за місяць на 25%, наблизившись до історичного мінімуму

Фондовий ринок
746
Вартість акцій однієї з найбільших російських інтернет-компаній Mail.Ru Group за останній місяць впала майже на 25%, досягнувши найменшого значення (25,8 долара) з кінця грудня 2011 року та підійшовши до історичного мінімуму, свідчать дані лондонської фондової біржі, на якій торгується Mail.Ru Group.
Падіння акцій Mail.Ru Group почалося 11 березня з позначки 35,55 долара (максимум за березень), і до 8 квітня ціна цінних паперів компанії впала до 25,8 долара. З моменту виходу компанії на біржу в листопаді 2010 року вартість її акцій лише тричі виявлялася нижчою від цієї позначки на закриття торгів – у квітні (25 доларів), жовтні (24,5 долара) і грудні (25,59 долара) 2011 року.
Як заявила виданню Digit.ru аналітик “Сбербанк КІБ” Анна Лепетухіна, падіння акцій Mail.Ru Group пов’язано з негативом від продажу структурою мільярдера Алішера Усманова в кінці лютого. За її словами, негатив стримувався обіцяними значними дивідендами, які були виплачені в кінці березня. “Зараз ще існує ризик того, що Усманов продасть ще частину своїх акцій”, – стверджує Лепетухіна.
Аналітик ІК “Фінам” Леонід Деліцин також поділяє думку про вплив на падіння акцій продажу частки в компанії раннім акціонером, оскільки, за його словами, надто негативних новин як від Mail.Ru, так і від компаній зі схожим бізнесом останнім часом не було.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас