Регіонали хочуть заборонити торгівлю з рук у селах і селищах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Регіонали хочуть заборонити торгівлю з рук у селах і селищах

4489
Верховній Раді запропоновано доповнити селами та селищами міського типу перелік місць, в яких заборонена торгівля з рук.
Відповідний законопроект №2703 “Про внесення змін до статті 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за торгівлю з рук у невстановлених місцях” зареєстрував в парламенті народний депутат від фракції Партії регіонів Олександр Нечаєв.
У разі схвалення закону, штраф за торгівлю з рук повинен скласти від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.
Метою законопроекту є запровадження єдиних вимог щодо відповідальності за несанкціоновану торгівлю з рук незалежно від типу населеного пункту, зазначив Нечаєв в пояснювальній записці до документа.
Нагадаємо, що згідно з чинним законодавством, торгівля в містах заборонена з рук на вулицях, площах, дворах, під’їздах, скверах та інших невстановлених місцях.
За торгівлю з рук промисловими товарами передбачений штраф від 6 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.
За матеріалами:
gazeta.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас