Київський завод "Квазар" зупинив роботу - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський завод "Квазар" зупинив роботу - ЗМІ

4842
Київський завод “Квазар”, який зараз спеціалізується в тому числі на випуску сонячних батарей, призупинив свою роботу. Про це повідомили співробітники заводу інформаційному агенству УНН.
За словами працівників, керівництво підприємства ухвалило таке рішення, оскільки персоналу нічим платити зарплату через те, що із заводом вже три місяці не розраховуються за виконання держзамовлення.
“Ось уже протягом трьох місяців ми виготовляємо пластини для сонячних батарей. Це держзамовлення. В колах співробітників ми цю роботу називаємо “Замовлення Клюєва”. Але протягом цих трьох місяців ми не отримуємо зарплати. Коли ми запитали про причини затримки у керівництва, то нам пояснили, що за “замовлення Клюєва” держава ще не заплатила. А тому платити працівникам за виконану роботу нічим”, – зазначив співрозмовник агентства.
За його словами, готову продукцію відправляли регулярно, оскільки замовлення виконувалося сумлінно. Але грошей за продукцію підприємство не отримало і тому керівництво ухвалило рішення призупинити роботу підприємства до тих пір, поки замовник не розрахується за продукцію.
“Вчора працівники помили верстати і сьогодні на роботу вже не вийшли”, – сказав співробітник заводу.
Зараз отримати будь-яку уточнюючу інформацію від керівництва підприємства не вдалося. З усіх номерів телефонів, розміщених на офіційному сайті підприємства, працює тільки телефон приймальні, де повідомили, що ні прес-служби, ні керівництва немає на місці і коли будуть – невідомо.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас