Результати Януковича на виборах-2015 залежать від радикальної боротьби з корупцією, - експерти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Результати Януковича на виборах-2015 залежать від радикальної боротьби з корупцією, - експерти

727
Результати Президента України Віктора Януковича в 2015 році безпосередньо залежать від того, чи зуміє він своїми вольовими зусиллями позбавити українців від ярма силовиків і скасувати укорінений в країні “податок на життя”. Про це йдеться в коментарі експертів Володимира Фесенка та члена гуманітарної ради при Президентові України Максима Михайленка.
Михайленко зазначає, що в сформованій ситуації силовики – міліція, прокуратура, СБУ, митниця, – фактично стягують з народу “податок на життя”.
“Ти стаєш винен їм уже по факту народження. Навіщо ДАІ перевіряє податкові і транспортні накладні? Навіщо міліція з кийками і пістолетами ходить по ринках? Навіщо заходить до кожного кіосника? Невже це приносить прибуток бюджету? При цьому, суспільство чудово розуміє, що у Віктора Януковича вистачає повноважень і влади для того, щоб позбавити народ від цих поборів. Вся сила за ним”, – говорить експерт.
“Якщо у нас раптом зміниться влада, і поставить завдання радикальної боротьби з корупцією, то майже напевно для цього буде створено спеціальне антикорупційне відомство з надзвичайними фінансовими повноваженнями”, – додає Фесенко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас