Apple доведеться чекати революційне захисне скло не менше 3 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple доведеться чекати революційне захисне скло не менше 3 років

966
Компанія-виробник захисного скла для мобільних пристроїв Corning, яка в тому числі поставляє скло для американської Apple, заявила, що постачання гнучкого скла Gorilla Willow доведеться почекати як мінімум 3 роки.
Відзначимо, що даний продукт дозволить виробникам мобільних гаджетів робити свої пристрої такими, що гнуться і не ламаються.
Раніше компанія відзначала, що перші гаджети з Willow можуть з’явитися вже в 2013 році.
“Компанії повинні ще гарненько подумати над пристроями, які повною мірою реалізують потенціал скла Willow. Ми вважаємо, що і користувачі ще не звикли використовувати пристрої, які можна скручувати як газету”. – Заявив президент Corning Glass Technologies.
Між тим, компанія вже вислала зразки продукції виробникам телефонів, планшетів і телевізорів у червні минулого року.
Крім того, в компанії відмовилися прокоментувати причетність до проектів Apple і Google.
Згідно з чутками, в “яблучній” компанії сотня дизайнерів вже працюють над створенням “розумних” годинників, які можуть виконувати деякі функції iPhone і iPad. Інша компанія, Google, вже представила окуляри доповненої реальності Project Glass, в яких можна знайти застосування гнучким дисплеям від Corning.
Відзначимо, що найвідоміший продукт компанії, Gorilla Glass, створений в 2007 році, використовується більш ніж в 1 млрд пристроїв у всьому світі. У минулому році продажі Gorilla Glass підросли на 44% і наблизилися в минулому році до суми $1 млрд.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у нового девайса від корпорації Apple, наручних годинників з можливістю управління смартфоном, буде гнучкий екран.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас