Дороги у Києві будуть відремонтовані не раніше 15 квітня - Попов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дороги у Києві будуть відремонтовані не раніше 15 квітня - Попов

192
Дороги в Києві будуть відремонтовані не раніше 15 квітня.
Про це голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов сказав журналістам під час відвідування ІІІ Всеукраїнської виставки-звіту дитячої творчості “Країна юних майстрів”.
“По Києву у нас своя статистика, ми раніше, ніж до 15 квітня, не відремонтуємо дороги. Це неможливо при цьому обсязі робіт. Інша справа, що ямковий ремонт ми проводимо дуже активно”, – сказав О.Попов.
Він зазначив, що проведенню ремонту доріг заважає мінусова температура на вулиці. При цьому ремонтні роботи проводяться навіть у вихідні. За його словами, повну реконструкцію доріг можна буде проводити тільки при температурі +8.
Як повідомлялося, 18 та 20 лютого 2013 року в Києві автомобілісти проводили акції проти поганого стану доріг у столиці. Так, 18 лютого автомобілісти зібралися під будівлею комунального підприємства «Укравтодор» і вимагали навести лад на столичних дорогах. Біля входу в будівлю вони звели барикаду з проколотих шин і зламаних автозапчастин. Учасники акції вимагали від чиновників виділити гроші, необхідні для ремонту доріг.
20 лютого на вулиці Грушевського, навпроти будівлі Кабміну, зібралося близько 30 «зламаних» автомобілів – водії міняли колеса і колупалися в багажниках. За словами водіїв, у них у всіх сталася поломка автомобілів через поганий стан доріг. В результаті скупчення автомобілів на вулиці Грушевського виник довгий затор. Учасники акції роздавали листівки, в яких зазначалося: «Ми просимо вибачити за те, що вам доведеться деякий час простояти в пробці. Знайте, що винні в цьому «Київавтодор», «Укравтодор», Кабінет міністрів і Президент. Ми такі ж прості водії, як і ви, які постраждали через жахливий стан українських доріг».
Комунальна корпорація «Київавтодор» у 2012 році відремонтувала 124,7 тис. кв. м дорожнього покриття, що становить 8,9% від необхідного обсягу.
При цьому капітальний ремонт доріг в 2012 році був виконаний на 2,3% необхідного обсягу (35,1 тис. кв. м), а поточний ремонт здійснений на 6,6% (89,6 тис. кв. м).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас