Довідку про доходи фізосіб для отримання податкової пільги можна заповнювати у довільній формі - роз'яснення Міндоходів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Довідку про доходи фізосіб для отримання податкової пільги можна заповнювати у довільній формі - роз'яснення Міндоходів

1056
Довідка про доходи фізичних осіб, необхідна при подачі заяви на отримання податкової пільги, може бути заповнена податковим агентом, відповідальним за розрахунок, утримання і перерахування податків на доходи фізосіб, у вільній формі, але із зазначенням обов’язкових даних, йдеться у роз’ясненні Міністерства доходів і зборів.
У числі обов’язкових даних – загальна інформація про фізособу (ПІБ, реєстраційний номер облікової картки), сума нарахованого оподатковуваного доходу (помісячно і загальною сумою), розмір і сума податкової пільги, сума нарахованого та утриманого єдиного соціального внеску, сума нарахованого та утриманого податку на доходи фізосіб.
«Підстава для нарахування податкової пільги із зазначенням конкретної суми відображається платником податку у річній податковій декларації, яка подається до 31 грудня наступного за звітним періоду», – сказано у роз’ясненні.
Як повідомлялося, право на податкову пільгу зберігається протягом року і на наступний рік не поширюється. Пільга (знижка) надається на обсяг податку з доходів фізичних осіб, яким обкладається зарплата платника податків.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас