Кабмін вирішив створити Український банк розвитку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін вирішив створити Український банк розвитку

460
На розширеному засіданні Кабінет міністрів України ухвалив рішення про створення Українського банку розвитку, повідомила прес-служба Кабміну з посиланням на голову Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владислава Каськіва.
За словами В.Каськіва, створений банк з використанням прозорих банківських процедур буде адмініструвати витрати, які раніше неефективно розподілялися між різними міністерствами і відомствами. Створення такого інституту є ключовим елементом інвестиційної реформи, представленої 6 квітня 2011 р. за участю Президента України, і може радикально поліпшити інвестиційну привабливість нашої країни.
«Вчора міжнародні інвестори почули від Президента України важливу для них інформацію – Національні проекти будуть здійснюватися за спільної фінансової участі держави та приватних інвесторів», – сказав В.Каськів.
Як повідомлялося, 10 січня прем’єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі з провідними експертами-економістами підтримав ідею створення в Україні банку реконструкції та розвитку, а також державного агентства з підтримки експортно-орієнтованих галузей у 2013 році.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас