У Києві після потепління ямковий ремонт будуть проводити і вночі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві після потепління ямковий ремонт будуть проводити і вночі

267
У столиці з настанням сприятливих погодних умов і температури повітря +10 градусів роботи з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості почнуться в нічний час.
Відповідне рішення було ухвалено на спільній нараді за участю представників Мінрегіонбуду, Київської міської державної адміністрації та КК «Київавтодор», повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.
Відзначається, що керівникам КП ШЕУ районів доручено максимально активізувати ліквідацію ямковості на балансовій вулично-дорожній мережі Києва відповідно до затвердженого графіка.
Учасники наради також провели виїзну інспекцію перебігу виконання ремонтних робіт та ознайомилися з організаційними та фінансовими заходами з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості у 2013 році.
У КМДА зазначили, що з початку проведення ремонту столичних автошляхів роботи виконані більш ніж на 30 тис. кв. м.
Роботи з ліквідації ям на дорогах триватимуть до 20 квітня, після чого до листопада поточного року триватимуть роботи з поточного (середнього і дрібного) ремонту.
Як повідомлялося, комунальна корпорація «Київавтодор» у 2012 році відремонтувала 124,7 тис. кв. м дорожнього покриття, яке становить 8,9% необхідного обсягу.
При цьому капітальний ремонт доріг в 2012 році був виконаний на 2,3% необхідного обсягу (35,1 тис. кв. м), а поточний ремонт здійснений на 6,6% (89,6 тис. кв. м).
У грудні 2012 року прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження відносно посадових осіб комунальній корпорації «Київавтодор», винних у неякісній дорожній розмітці на столичних дорогах.
За даними «Київавтодору», на балансі корпорації знаходиться 1630 км доріг загальною площею покриття проїзної частини 26,2 млн. кв. м.
В Україні на реконструкцію та будівництво доріг до Євро-2012 витрачено близько 2 млрд доларів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас