Зима показала, що Україна мусить міняти технології при будівництві та ремонті доріг - Янукович — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зима показала, що Україна мусить міняти технології при будівництві та ремонті доріг - Янукович

4519
Президент України Віктор Янукович вважає, що ця зима показала, що Україна повинна змінювати технології при будівництві та ремонті доріг. Про це він сказав під час спілкування з громадянами в рамках телепроекту «Діалог з країною».
«Ця зима була особливою з точки зору погодних умов, і наслідки цієї зими повинні бути враховані в подальшій державній політиці будівництва і ремонту доріг», – зазначив він.
В.Янукович вважає, що повинен бути зовсім інший підхід, і інше фінансування, ніж те, що сьогодні є.
«Найближчим часом це питання буде розглянуто, буде запропонована система підходу до вирішення цих проблем, і це питання не може вирішувати жодна мерія, жодна місцева адміністрація, це питання – загальнодержавне і загальнонаціональне», – зазначив В.Янукович.
Водночас він фактично не відповів на запитання щодо притягнення до відповідальності винних у жахливому стані доріг у Києві після поточної зими.
Як повідомлялося, 18 і 20 лютого в Києві автомобілісти проводили акції проти поганого стану доріг у столиці.
Міністр інфраструктури Володимир Козак 18 лютого на брифінгу повідомив, що загальна площа ям на автомобільних дорогах по всій Україні на сьогодні досягла 1,4 млн кв. м.
Комунальна корпорація «Київавтодор» у 2012 році відремонтувала 124,7 тис. кв. м дорожнього покриття, що становить 8,9% необхідного обсягу ремонтних робіт.
При цьому капітальний ремонт доріг в 2012 році був виконаний на 2,3% необхідного обсягу (35,1 тис. кв. м), а поточний ремонт здійснено на 6,6% (89,6 тис. кв. м).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас