Янукович звинуватив уряд Лазаренка в появі "копанок" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович звинуватив уряд Лазаренка в появі "копанок"

2352
Президент України Віктор Янукович звинуватив уряд Павла Лазаренка в появі «копанок». Про це він сказав вчора під час спілкування з громадянами в рамках телепроекту «Діалог з країною».
«У ті часи, коли я працював, а я працював до 1994 року у вугільній промисловості, у нас не було так званих «копанок», на жаль, в той період почався процес реструктуризації. Цей процес в той час почав уряд Павла Лазаренка, і ось цей процес реструктуризації створив нестерпні умови для шахтарів, для шахтарських селищ і міст, були втрачені робочі місця, були закриті шахти, люди залишилися без роботи», – сказав В.Янукович.
«Я в 1996 році почав працювати в обласній державній адміністрації, і я добре пам’ятаю, що ми не вилазили з переговорного процесу з шахтарями-страйкарями. У нас був цілий штат, ми приймали майже щодня людей, шукали шляхи, дуже було важко, величезні заборгованості по заробітній платі», – зазначив Президент.
Глава держава підкреслив, що така ситуація породила створення сьогоднішньої тіньової схеми видобутку вугілля.
В.Янукович зазначив, що за останні два-три роки кількість «копанок» скорочено в 2 рази.
Довідка
Екс-прем’єр-міністр України П.Лазаренко в 2004 році засуджений на 9 років ув’язнення у федеральній в’язниці США за низкою звинувачень.
Термін у федеральній в’язниці закінчив відбувати 1 листопада 2012 р., після чого був переданий імміграційній владі США для визначення можливості його знаходження в країні.
Попереднє слухання у міграційній справі Павла Лазаренка призначено на 7 травня 2013 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас