Подкаст 44: Українці з квітня стануть витрачати більше грошей на покупки в інтернеті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 44: Українці з квітня стануть витрачати більше грошей на покупки в інтернеті

2137
Полярні погляди на отримання Україною кредиту від МВФ, прогнози розвитку українського ринку облігацій на 2013 рік, а також чи варто боятися, коли банк безкоштовно дарує вам кредитну картку – все це у свіжому випуску подкастів на FINANCE.UA.
Цього разу ведучі у рубриці новин серед іншого обговорили позицію голови Комітету економістів України Андрія Новака щодо співпраці України з МВФ – економіст закликає МВФ не надавати нашій країні кредиту, адже за чинної влади кошти не будуть використані ефективно. На думку ж ведучого Саші, це лише заяви, а насправді співпраця з МВФ – великий плюс.
Також у випуску огляд основних положень законопроекту 2072 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо емісії цінних паперів” від члена Ради Української асоціації інвестиційного бізнесу, генерального директора КУАОТП Капітал” Григорія Овчаренка. Зокрема, він прокоментував ініціативи обмеження терміну обертання корпоративних облігацій 3-ма роками, і можливість контролю інвесторами дефолтів за корпоративними облігаціями.
У Великій темі ведучі обговорили ситуацію з інтернет-банкінгом в Україні, а також з інтернет-торгівлею. На думку Саші, зовсім скоро українці будуть робити чимало імпульсивних покупок тільки тому, що це стане дуже просто зробити.
У “Рахівничці” ведучі обговорили махінації з грошовими рахунками сімей, які збирають гроші на лікування дітей, милостині і жебрацький бізнес. Також ви почуєте корисні поради від юриста на випадок пошкодження автомобіля з вини комунальників.
Хронометраж випуску:
01:45 – Новини
29:05 – Велика тема “Інтернет-банкінг, платіжні картки й інтернет-торгівля”
46:50 – “Рахівничка”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас