Азаров розкритикував опозицію: Ніхто так не опускав свою країну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров розкритикував опозицію: Ніхто так не опускав свою країну

4115
Прем’єр-міністр України Микола Азаров розкритикував виступи представників української опозиції на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.
“Наша опозиція на цьому форумі була єдиним представником, яка виступала і говорила, що в Україні процвітає корупція, туди не треба вкладати гроші, там править злочинний режим”, – заявив прем’єр на зустрічі з активом Національної спілки журналістів у п’ятницю в Києві.
“Не знайшлося жодної іншої країни, яка б свою країну на міжнародному форумі так опускала!”, – додав він.
На думку прем’єра, всередині країни опозиція може говорити все що завгодно, але на міжнародному рівні повинна керуватися інтересами України і не представляти її в невигідному світлі.
“Усередині країни я допускаю будь-які думки, в будь-якій тональності, з будь-якими фактами. Немає жодних питань. Але коли ти себе називаєш патріотом, думаєш нібито про благо народу, про благо країни і так цю країну ненавидиш, за великим рахунком… Зовсім недавно у вас була влада, і що ви з нею зробили? Опустили країну, затягнули зашморг на її шиї?”, – обурився Азаров.
Нагадаємо, з 23 по 26 січня в швейцарському Давосі проходив Всесвітній економічний форум. Основною темою 43-ї сесії стало подолання кризи в країнах Євросоюзу, а українські бізнесмени та політики обговорили перспективи інтеграції з ЄС та Митним союзом.
Відзначимо також, що на зустрічі з журналістами Азаров заявив, що свобода слова в країні не повинна обмежуватися, але ЗМІ повинні відповідально підходити до достовірності подачі інформації.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас