Світовий автопром поставив рекорд у 2012 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий автопром поставив рекорд у 2012 році

894
Такі дані були наведені в рамках Міжнародного автомобільного симпозіуму, організованого Центром автомобільних досліджень при університеті Дуйсбург-Ессен. У заході, що відбувся в західнонімецькому Бохумі 29-30 січня, брали участь представники більше 120 компаній з десятків країн. У їх числі були співробітники найбільших автовиробників світу, таких як Audi, BMW, Daimler, Mazda, Opel, Nissan, Renault, Volvo, а також представники виробників автокомпонентів і комерційних компаній, що працюють на авторинку.
За даними директора з прогнозів компанії IHS Automotive Хеннера Лене, озвученими в рамках заходу, в минулому році в світі було випущено більше 81,1 млн легкових і легких комерційних автомобілів, що на 6% більше, ніж роком раніше.
За словами Лене, в компанії очікують і подальше зростання автовиробництва по всьому світу. Відзначається також, що світовий автопром буде приділяти все більше уваги запитам покупців з країн, що розвиваються, зокрема, Бразилії, Росії, Індії та Китаю. За прогнозами IHS Automotive, продажі нових машин в цих країнах будуть зростати приблизно на 6% за рік протягом найближчих восьми років. Зате попит на машини на “традиційних” ринках (Європа, США, Японія) навряд чи перевищить 0,9% на рік.
До 2017 року, за словами Лене, продажі машин в світі перевищать 100 млн автомобілів на рік, а до 2020 року продажі в світі складуть 107,5 млн одиниць щорічно.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас