Своя фірма в Європі: рецепт захисту та розвитку бізнесу для українських підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Своя фірма в Європі: рецепт захисту та розвитку бізнесу для українських підприємців

1355
Не секрет, що на певному етапі розвитку бізнесу у підприємців з СНД виникає необхідність захистити свої активи або досягти конкурентних переваг.
Захлеснула останнім часом Україна низка недружніх поглинань та різних атак на приватний бізнес змусила шукати нові можливості для анонімізації володіння, але в той же час забезпечення 100% контролю над підприємством.
На даний момент існує кілька правових рішень, використовуваних для цих цілей: компанії Кіпру, Сейшели, Панами, Белізу та інших низькоподаткових зон щодо незатратним, але в той же час мають гнучкі можливості для оперативного управління. Однак існує реальна небезпека втратити контроль над бізнесом через необхідність призначення номінального сервісу.
Юридична фірма Goldblum and Partners пропонує скористатися послугою реєстрації компанії в Швейцарії-єдиним надійним способом повної анонімізації володіння бізнесом із збереженням 100% контролю над підприємством в Україні та будь-якій країні світу.
Законодавством Швейцарії визначається особливий порядок управління акціонерними товариствами (AG), зареєстрованими на території країни, а місцевими органами самоврядування (кантонами) – податкові ставки. Особливе місце займає кантон Цуг – низькоподаткова зона на території континентальної Європи, де ставка податку на прибуток (федеральний податок) складає 8.5%.
Goldblum and Partners працює як в Цюріху – фінансовій столиці Швейцарії, так і в Цузі – зоні з найменшою низькоподаткові ставкою в Європі. Також, компанія допоможе вам зареєструвати або купити готову фірму в цій країні.
Для бізнесменів, пов’язаних з експортно-імпортними операціями, Goldblum and Partners реєструє компанії і в інших країнах ЄС: Німеччині, Австрії, Бельгії. Крім того, в одну з цих країн можна перенести і вже існуючий бізнес. При цьому, отримуючи нові конкурентні переваги, змінюється лише “прописка”, а всі попередні можливості ведення бізнесу зберігаються на колишньому рівні.
Наприклад, реєстрація компанії в Німеччині дає доступ до восьмидесятимільйонні платоспроможному ринку. Відсутність валютного контролю, простота розрахунків у євро, простота ведення бухгалтерського обліку та сплати податків, доступ до дешевих кредитів (від 1.6% річних на нерухомість) знижують витрати на оперативну діяльність мінімум на 50%. До цього переліку варто додати низькі ціни на оренду складських і офісних приміщень (офіс 100 кв. М. в Дортмунді від 5 євро квадратний метр, з ремонтом) для консолідації товарів, та реєстрацію торгових марок за 44 дні, отримання німецьких штрих-кодів.
Завдяки двом офісам Goldblum and Partners в Німеччині ви зможете, не виїжджаючи з України, стати власником успішного європейського підприємства, захищеного німецькими та європейськими законами по приватному бізнесу.
У жовтні 2012 року в самому центрі Києва було відкрито українське представництво компанії Goldblum and Partners для більш комфортного спілкування з клієнтами.
Тепер в українських бізнесменів з’явилася унікальна можливість без ризику і безпосередньо зареєструвати або купити готову компанію не переплачуючи при цьому посередникам.
Ми раді бачити Вас з понеділка по п’ятницю з 10 до 17 годин у нашому офісі, де з радістю відповімо на всі Ваші питання особисто. Крім того, наші юристи допоможуть вам дотриматись вимог українського законодавства у всіх сферах вашої діяльності.
Наш телефон: +38 044 362 7909
Сайт: http://www.goldblumandpartners.com/
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас