Арбузов і Колобов вирушили до США - для переговорів з таємними "потенційними інвесторами" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Арбузов і Колобов вирушили до США - для переговорів з таємними "потенційними інвесторами"

Кредит&Депозит
4528
Перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов і міністр фінансів Юрій Колобов відбули з неофіційним чотириденним візитом до США для переговорів з потенційними інвесторами та з метою пошуку альтернативних джерел фінансування. Про це повідомили в прес-службі першого віце-прем’єра.
Як повідомляється, це перший візит представників нового складу українського уряду в Сполучені штати Америки. “Ситуація на фінансових ринках залишається непростою, тому дуже важливо працювати із зовнішніми ринками, презентувати Україну та її можливості. Так, у рамках візиту буде проведено декілька семінарів на тему інвестиційної привабливості України”, – відзначили в прес-службі С.Арбузова.
При цьому в прес-службі не уточнили перелік інвестиційних компаній і фондів, з представниками яких українські чиновники мають намір зустрітися.
Як повідомлялося, Україна в 2013 році планує здійснити запозичення на рівні 135,530 мільярда гривень. При цьому граничний обсяг державного боргу України на кінець 2013 року запланований у сумі 483,032 млрд грн, а обсяг державних гарантій – 50 млрд грн.
Крім того, орієнтовно 24 січня в Україні очікують приїзду місії Міжнародного валютного фонду, з якою, як передбачається, будуть проведені переговори про нову програму stand-by і виділення Україні кредиту в обсязі 10 млрд SDR (близько 15,4 млрд доларів).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас