Райффайзен валютний та Перший золотий - у трійці найпривабливіших інвестиційних продуктів за результатами 2012 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен валютний та Перший золотий - у трійці найпривабливіших інвестиційних продуктів за результатами 2012 року

950
Інвестиційні фонди «Райффайзен валютний» та «Перший золотий», що знаходяться під управлінням КУА «Райффайзен Аваль» зайняли провідні місця в ренкінгу інвестиційних фондів за обсягом залучених коштів згідно даних інформаційного порталу «Investfunds» (группа CBonds) за результатами 2012 року.
За 2012 рік інвестиційний фонд «Райффайзен валютний» залучив 14,2 млн., гривень, а до фонду «Перший золотий» надійшло близько 5 млн., грн., що відповідає другому та третьому місцям в загальному рейтингу продуктів фондового ринку.
«Аналізуючи діяльність нашої компанії за вже минулий 2012 рік, ми можемо впевнено говорити про досягнення тих цілей, що були поставлені перед Райффайзен Аваль в світлі існуючої економічної ситуації, а саме: створення таких продуктів, що якнайкраще зможуть задовольнити фінансові потреби інвесторів та захистити їх капітал від можливих ризиків. Підтвердженням успішності запуску вказаних вище інвестиційних фондів стали не лише їх лідерські позиції в рейтингу, а і постійно зростаючий попит серед існуючих та потенційних клієнтів компанії з моменту початку продажів кожного з них. До того ж, немає кращого показника ефективності продукту ніж задоволення інвестора результатами його діяльності, що і отримала КУА «Райффайзен Аваль»», – коментує генеральний директор КУА «Райффайзен Аваль» Вадим Мосійчук.
Райффайзен валютний – це закритий недиверсифікований пайовий інвестиційний фонд із консервативною інвестиційною стратегією, портфель якого включає інструменти з низьким рівнем ризику, що не тільки передбачають збереження коштів, а й забезпечують захист від девальвації національної валюти (державні облігації, номіновані в іноземній валюті та валюта).
Перший золотий – закритий недиверсифікований пайовий інвестиційний фонд, що надає інвесторам унікальну можливість придбавати найбільш надійний та вічний актив – золото, та захистити свій капітал від будь-яких коливань на валютному ринку.
Важливо зазначити, що кожний із вказаних продуктів володіє особливою перевагою помірної ліквідності, так як здійснити зворотну операцію по викупу сертифікатів фондів та отримати свої кошти інвестор може кожного 10-го числа кожного місяця на відміну від інших закритих інвестиційних фондів.
Отримати більш детальну інформацію про інвестиційні фонди «Райффайзен валютний» і «Перший золотий» та інші продукти компанії можна на інтернет-сайті КУА «Райффайзен Аваль»: www.raam.com.ua або безпосередньо у менеджера відділення Райффайзен Банк Аваль
___________________________________________________________________
Товариство з обмеженою відповідальністю “Компанія з управління активами «Райффайзен Аваль» є частиною групи Райффайзен Банк Інтернаціональ. Засновником та єдиним власником компанії є АТ «Райффайзен Банк Аваль».
Ліцензія ДКЦПФР №430339 від 15.10.2008 на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку — діяльність з управління активами інституційних інвесторів.
Бізнес з управління активами у групі Райффайзен розпочато в 1985 році шляхом створення компанії з управління активами Raiffeisen Capital Management у Відні, Австрія.
Контактна інформація:
Тетяна Андрієнко, заступник директора департаменту продажів та маркетингу
tetiana.andrienko@raam.com.ua
(44) 495 4292.
За матеріалами:
КУА Райффайзен Аваль
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас