Мільярдер із РФ відмовився купувати українську футбольну команду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільярдер із РФ відмовився купувати українську футбольну команду

5071
Стали відомі причини невдачі переговорів щодо продажу сімферопольської Таврії російському мільярдерові і політику Михайлу Прохорову.
“Куніцин був у Москві. Були контакти з потенційним новим власником. Однак, наскільки я знаю, домовленості про продаж досягнуто не було. А рішення з цього питання переноситься на травень-червень у зв’язку з тим, що потенційні інвестори з Росії не хочуть підставитися.
Адже у Таврії зараз повно проблем. Наприклад, річна заборона на трансфери від FIFA, яку, щоправда, клуб намагається оскаржити в Лозанні. Крім того, потрібно заплатити компенсацію екс-тренеру Альтману і футболістам Селюка. Це – мільйони доларів.
Так що Прохоров, схоже, вирішив поки в це не вплутуватися і дочекатися, чим це все закінчиться. Фірташ же, судячи з усього, остаточно охолов до футболу і згорнув фінансування. Кажуть, у гравців заборгованість із зарплати за кілька місяців, а тепер команда ще й не виїжджає на збори за кордон – подібного в історії клубу я пригадати не можу. Навіть складно передбачити, до чого все може призвести”, – цитує Сегодня джерело в футбольних верхах Криму.
Нагадаємо, раніше з’явилася інформація про те, що сімферопольську Таврію може купити Михайло Прохоров.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас