Експерти з'ясували - хто шукав роботу у новорічну ніч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти з'ясували - хто шукав роботу у новорічну ніч

1186
У новорічну ніч на міжнародному кадровому порталі hh.ua роботу шукали бармени, водії, продавці-консультанти і фахівці з продажів.
Як уточнили в адміністрації сайту, роботодавці в новорічну ніч шукали працівників банківської і виробничої сфери.
В останній день року, що пішов, на сайті hh.ua резюме розмістили 104 нові претенденти, а ще 142 офісні працівники вирішили почати пошуки кращих кар’єрних можливостей в перший день 2013-го. Більшість резюме були розміщені в розділах Продажі, Вищий менеджмент і Адміністративний персонал.
Останню годину 2012-го пошукам роботи присвятили фахівець технічної служби підтримки з Донецька, менеджер з продажу – також із Донецька, дизайнер з Нікополя, директор із Запоріжжя і стажер-консультант з Києва.
Перше резюме у 2013 році було додано о 00:05 хвилин – мова йде про резюме web-програміста. Відразу за ним додав своє резюме фахівець з продажів, водій і продавець-консультант. Останнім у святкову ніч о 3:01 резюме на сайт додав бармен з Луганська.
Зарплату більшість претендентів не вказали, залишаючи рівень заробітку своїм новорічним секретом.
Середній вік претендентів – 24-26 років. Наймолодшому кандидату 19 років, найстаршому – 40.
Не відпочивали в свято і ті роботодавці, яким терміново потрібні були кращі співробітники. В останній вечір року, що минає, майбутніх співробітників шукали менеджери з персоналу з банківської і виробничої сфери. Першим необхідні були фахівці по роботі з клієнтами, касири та керівники філій, другим – робітники різних напрямків. Саме вакансія для робітника на фабрику і стала останнім оголошенням в 2012 році. Всього в останній день грудня розмістили 24 вакансії. У перший же день Нового року співробітників намагалися знайти в 12-ти компаніях, серед них – IT-компанії і страховики. Першою вакансією 2013 року стало розміщене о 9.30 ранку оголошення про пошук Java-програміста.
Всього в перший день 2013 року на вакансії відгукнулися 400 претендентів.
Нагадаємо, нещодавно експерти склали топ-7 найбільш затребуваних вакансій до Нового року.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас