У Москві чекають напливу багатих європейців після випадку з Депардьє — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Москві чекають напливу багатих європейців після випадку з Депардьє

1473
Російський віце-прем’єр Дмитро Рогозін вважає, що Росію чекає масова міграція багатих європейців.
“На Заході погано знають особливості нашої податкової системи. Коли дізнаються, слід чекати масової міграції багатьох європейців до Росії”, – написав він у Twitter після того, як сьогодні президент Володимир Путін надав громадянство французькому актору Жерару Депардьє.
Нагадаємо, що сьогодні, 3 січня, президент Росії Володимир Путін підписав указ про прийом до громадянства Російської Федерації французького актора Жерара Депардьє. Про це повідомляється на сайті Кремля.
В кінці грудня Путін заявив, що Депардьє гарантовано отримає позитивну відповідь, у разі якщо він захоче отримати дозвіл на проживання в РФ або ж російський паспорт.
29 грудня Французький конституційний суд скасував підвищення податку на прибуток до 75% для доходу понад 1 млн євро, який повинен був набрати чинності з 2013 р. за рішенням соціалістичного уряду.
Незважаючи на те, що заплановане підвищення податків стало б більш символічною акцією, торкнувшись лише кількох тисяч французів, воно шокувало закордонних інвесторів і привело буквально до втечі з Франції людей з високим доходом, таких як відомий актор Жерар Депардьє.
Прем’єр-міністр Франції розкритикував рішення Депардьє, назвавши його “достатньо жалюгідним” і відзначивши, що з країни їдуть не ті французи, що бояться бідності, а хто бажає бути ще багатшим.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас