Янукович визнав - результати 2012 року виявились значно гіршими, ніж очікувалось — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович визнав - результати 2012 року виявились значно гіршими, ніж очікувалось

1257
Президент України Віктор Янукович заявляє, що результати 2012 року виявилися значно гіршими, ніж прогнозувалися.
Про це він сказав в інтерв’ю “Комсомольській правді в Україні”. У той же час, за словами голови держави, ключовим, «можна сказати, історичним» досягненням є успішне проведення Євро-2012. «Світ відкрив для себе Україну з найкращого боку. Наші зусилля і витрати повністю виправдали себе», – сказав В.Янукович.
Серед інших яскравий подій минулого року, Президент також назвав обрання нового парламенту і призначення нового складу Кабінету міністрів.
Відповідаючи на запитання, за якими критеріями проходив відбір на посади міністрів і чому Президент вирішив залишити на посаді голови уряду Миколу Азарова, В.Янукович зазначив, що знає М.Азарова як досвідченого і відповідального управлінця. «Саме на його плечі ліг порятунок України від дефолту, який нам прогнозували багато іноземних експертів в 2010 році. У той же час, варто визнати, що попередній склад Кабінету міністрів не повністю виконав поставлені завдання з виконання реформ і забезпечення зростання економіки. Це призвело до того, що результати 2012 року виявилися значно гіршими, ніж прогнозувалися», – зокрема, заявив Президент України.
Саме тому, за його словами, перед новим урядом поставлено завдання спільно з ученими та підприємцями в найкоротші терміни підготувати заходи щодо структурної перебудови економіки з метою розширення внутрішнього ринку.
«Серед ключових інструментів досягнення цієї мети я бачу запровадження активної політики імпортозаміщення, перехід до системної політики соціальної справедливості і продовження політики дерегуляції», – зазначив В.Янукович, додавши, що, виходячи з поставлених завдань, і відбиралися претенденти на посади керівників відомств.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас