Путін посилив кримінальну відповідальність за незаконну міграцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін посилив кримінальну відповідальність за незаконну міграцію

698
Президент Росії Володимир Путін підписав закон, що підсилює кримінальну відповідальність за організацію нелегальної міграції, повідомляє прес-служба Кремля.
Даним законом вносяться поправки до статті 322.1 Кримінального кодексу Росії (організація незаконної міграції). Відповідні поправки були схвалені Державною думою 21 грудня і схвалені Радою Федерації 26 грудня.
За даними РІА Новини, згідно з законом, за організацію нелегальної міграції збільшується максимальний штраф з 200 до 300 тисяч рублів, а також термін обов’язкових робіт – з 360 до 420 годин і строк виправних робіт – з року до двох років, а примусових робіт – з двох до трьох років.
Максимальний термін позбавлення волі за вказаний вид злочину зріс з двох до п’яти років з обмеженням свободи з року до двох років, а для членів організованих груп – з п’яти до семи років. Крім того, з п’яти до семи років збільшився максимальний термін для тих організаторів міграції, які ввозять людей в Росію спеціально для скоєння злочинів.
У середині жовтня цього року заступник голови ФМС Росії Катерина Єгорова повідомила, що кількість нелегальних мігрантів у РФ складає 3-5 мільйонів осіб. За її словами, основний приплив трудової міграції йде з СНД.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас