Бюджетні показники 2012 року за податками і зборами виконані в повному обсязі - міністр доходів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бюджетні показники 2012 року за податками і зборами виконані в повному обсязі - міністр доходів

298
Завдання з наповнення бюджету 2012 року виконані в повному обсязі, а за деякими показниками навіть перевиконані. Про це сказав міністр доходів і зборів Олександр Клименко.
«Щодо виконання завдань: завдання виконані, вони відповідають макропоказникам, а за деякими позиціями навіть перевищують макропоказники. Все, на що ми розраховували, ми виконали в повному обсязі. Всі завдання і маяки, які стояли перед нами, ми досягли», – сказав О.Клименко. При цьому він додав, що цифрові дані, в тому числі щодо заборгованостей і переплат податків, будуть оприлюднені в найближчі день – два.
Міністр також повідомляв, що найближчим часом буде представлена концепція створення міністерства доходів і зборів. «Зараз фахівці працюють, розробляються положення, зміни в законодавство. Найближчим часом, як я і обіцяв, ми все це представимо», – сказав міністр, звернувши увагу, що робота з формування нормативної бази не припинялася навіть в період свят.
Як повідомлялося, Державна податкова служба України в січні-вересні 2012 року перерахувала до зведеного бюджету 211,4 млрд гривень, що на 17,5 млрд гривень більше, ніж за аналогічний період 2011 року. У повному обсязі податкова служба виконала завдання зі збору податку на прибуток, акцизного податку з ввезених в Україну підакцизних товарів, рентної плати за природний газ, що видобувається в Україні, частини чистого прибутку (доходу) держпідприємств, стягнутої в бюджет.
24 грудня Президент України Віктор Янукович створив на базі Державної податкової служби і Державної митної служби Міністерство доходів і зборів. Іншим своїм указом Віктор Янукович призначив Олександра Клименка міністром доходів і зборів України.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас