В iPhone виявили новорічний збій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В iPhone виявили новорічний збій

2158
Починаючи з 1 січня 2013 року режим “Не турбувати” в пристроях на базі iOS 6 – смартфонах iPhone, планшетах iPad і плеєрах iPod touch – може працювати з перебоями, пише CNET News.
Включивши режим “Не турбувати” в заздалегідь заданий користувачем час, пристрій не відключає його автоматично після закінчення встановленого терміну. Через помилку власники апаратів пропускають дзвінки та повідомлення.
Факт збою визнала Apple. У коментарі, розміщеному на офіційному сайті, компанія заявила, що нормальна робота режиму буде відновлена 7 січня без стороннього втручання – тобто Apple не планує випускати оновлення, що усуває помилку.
До 7 січня компанія порадила користувачам iOS 6 вмикати і вимикати режим “Не турбувати” вручну в меню налаштувань.
Існує кілька версій про те, що стало причиною збою. Не виключено, що неполадки в “Не турбувати” пов’язані з особливостями обчислення часу в операційній системі Unix, компоненти якої використовує iOS, повідомляє The Guardian з посиланням на розробника Патріка Маккаррона (Patrick McCarron)
У минулому власники пристроїв на iOS вже стикалися зі збоями, пов’язаними з ходом часу. Так, восени 2010 року багато апаратів iPhone у країнах, де використовуються зимовий і літній час, не змогли в потрібний день виконати перехід.
Режим “Не турбувати” з’явився в операційній системі iOS 6. Коли він активний, пристрій не сповіщає користувача про вхідні дзвінки та повідомлення, а на панелі сповіщень відображається індикатор-півмісяць.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас