Прокуратура Києва в 2012 р. направила до суду 111 кримінальних справ за ознаками корупції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура Києва в 2012 р. направила до суду 111 кримінальних справ за ознаками корупції

243
Прокуратура Києва в 2012 р. направила до суду 111 кримінальних справ за ознаками корупції. Про це повідомив прокурор Києва Микола Бескишкий на розширеному засіданні колегії за підсумками роботи в 2012 р., передає прес-служба столичної прокуратури.
“Посилено боротьбу з організованою злочинністю і корупцією. Третина виявлених організованих злочинних груп діяли у сфері економіки. До суду направлено 111 кримінальних справ за ознаками корупції стосовно 129 обвинувачених. Притягнено двох державних службовців вищих категорій (другої і третьої) до адміністративної відповідальності”, – повідомив прокурор.
За його словами, основні зусилля в роботі прокурорів були спрямовані на дотримання законів у діяльності органів державного контролю:
“Кожен третій із залучених за прокурорським реагуванням – це посадові особи контролюючих органів”, – повідомив Бескишкий.
Він також додав, що кожна десята справа з направлених до суду органами прокуратури Києва – це справа про злочини у бюджетній сфері, кожна п’ята – про хабарництво.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас