У 2013 році українську армію чекають реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2013 році українську армію чекають реформи

1266
Заступник міністра оборони України Володимир Можаровський заявив, що ключовим завданням у 2013 році буде здійснення реформування армії.
“У 2013 році планується зберегти позитивну динаміку бойової підготовки військ, надати їй системного характеру, посилити готовність високомобільних десантних військ для виконання завдань за призначенням”, – зазначив Можаровський.
За словами Можаровського, президент України при представленні нового керівника оборонного відомства Павла Лебедєва визначив завдання щодо реалізації військової реформи.
“Виходячи із завдань президента, а також змін у законодавстві, міністром оборони були уточнені завдання і показники, на які Збройні Сили повинні вийти до кінця 2013 року. Після затвердження зведеного кошторису Міністерства оборони та отримання щомісячного розпису асигнувань, заходи з виконання зазначених завдань будуть включені в План утримання та розвитку Збройних Сил на 2013 рік”, – зазначив він.
Він також зауважив, що в наступному році планується утримати досягнуті в 2012 році темпи забезпечення Збройних Сил новими і модернізованими зразками озброєння і військової техніки.
Можаровський підкреслив, що ключовим завданням у 2013 році буде здійснення реформування Збройних Сил. “Зараз, в стислі терміни, частково допрацьовуються і будуть представлені на затвердження президентові проекти Стратегічного оборонного бюлетеня та Концепції реформування та розвитку Збройних Сил. Для забезпечення реформ сплановано роботу з вдосконалення законодавства”, – зазначив він.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас