Скільки коштує оренда житла на Новий рік у Карпатах? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштує оренда житла на Новий рік у Карпатах?

Нерухомість
4389
Ліжко-місце за 100 гривень або котедж за $120. Такі мінімальні ціни озвучують власники житла в Карпатах, пропонуючи свої апартаменти для святкування Нового року. Скільки будуть коштувати різні варіанти новорічного відпочинку в горах з катанням на лижах, дізнавалися співробітники найбільшого в Україні сайту безкоштовних оголошень Slando.
Бюджетні варіанти:
Зняти кімнату в будинку з господарями обійдеться від 100 гривень з людини на день. При цьому ціна може змінюватися залежно від умов проживання, тривалості перебування і віддаленості від гірськолижних курортів. Наприклад, 100 гривень з людини просять власники житла в Шешорах.
Зі зручностями:
Кімнати на три особи з окремим туалетом і душем, телевізором і доступом в інтернет через Wi-Fi, обійдуться вже в 400 гривень на добу. Мінімальний термін оренди – 4 дні. Таку ціну на проживання називають у Східниці.
З харчуванням:
За 200 гривень на день на Slando можна знайти пропозиції поселення в приватні будинки або котеджі з дворазовим харчуванням та безкоштовним чаєм/кавою. Житло за 750 метрів від підйомників.
З новорічною вечерею:
В одному з мотельних комплексів Славська пропонують за 1850 гривень провести 4 ночі та 5 днів (з 30.12.12 по 3.01.13). У цю вартість входить трансфер від залізничного вокзалу, сніданки і новорічна вечеря.
Котеджі:
Великою компанією (до 12 осіб), можна орендувати будинок в селі Площі поруч з підйомником. Ціна складе 150 гривень з людини, при цьому у вартість включено катання на лижах.
Компанія з 4-6 осіб може зняти котедж у гуцульському народному стилі в центральній частині міста Коломия. Це їм обійдеться в 950 гривень на добу до 3.01.13, а після цієї дати – у 850 гривень. При тривалому розміщенні господарі готові торгуватися.
За $200 на добу також можна зняти котеджі у Славську, кожен з яких розрахований на 8 осіб. У дерев’яних будинках постояльці отримають всі зручності, а також камін на дровах.
А найвищі ціни на проживання поблизу Буковеля. Так, в селі Яблуниця, що за 3 км від відомого гірськолижного курорту, котедж на 9 осіб пропонують вже за 5000 гривень на добу. У вартість включено катання на лижах.
Для порівняння, зняти квартиру в центрі Львова для святкування Нового року, обійдеться мінімум в 1200 гривень, а будинок біля моря в Криму коштуватиме від 1000 гривень на добу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас