ЦРВФР — гарант безпеки трейдерів і індикатор надійності брокерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЦРВФР — гарант безпеки трейдерів і індикатор надійності брокерів

Валюта
441
Торгівля на валютному і фондовому ринках стає все більш популярною в СНД завдяки своїй доступності та прибутковості. Кожен із користувачів мережі Інтернет може спробувати себе в роботі на біржі, причому для цього навіть не потрібно виходити з дому. Все, що потрібно трейдеру, — це комп’ютер, підключений до мережі Інтернет і, звичайно ж, надійний брокер.
Оскільки бажаючих торгувати на фінансових ринках з кожним днем все більше, зростає і кількість компаній, що надають брокерські послуги. Однак практика показує, що нерідко якість їхньої роботи не відповідає рекламним гаслам.
Щоб запобігти цим небажаним явищам, в 2011 році в Росії була створена некомерційна організація ЦРВФР, покликана контролювати якість брокерських послуг.
Центр регулювання відносин на фінансових ринках сертифікує діяльність брокерських компаній, тим самим підтверджуючи їхню надійність і відповідність встановленим вимогам. Оскільки сертифікат видається тільки на підставі результатів ретельної перевірки та неупередженої оцінки, трейдери можуть не сумніватися в компетентності і доброчесності дилінгового центру, сертифікованого ЦРВФР. Серед засновників цієї організації немає брокерів, що гарантує об’єктивність і незалежність Ради Центру, котра й приймає рішення про видачу сертифіката.
Для трейдерів діяльність ЦРВФР важлива насамперед тим, що організація забезпечує максимальну безпеку угод, що укладаються, і надає оперативну юридичну допомогу в разі виникнення проблем з брокером. Так, наприклад, протягом останніх трьох місяців трейдерам з Росії, Великобританії та Австралії завдяки Центру був виплачений прибуток на загальну суму 76 250 доларів, який вони не могли вивести. Причому розгляд одного випадку зайняв всього день. Крім того, в Центрі регулювання створений свій компенсаційний фонд для відшкодування збитків трейдерам, що постраждали від недобросовісних компаній.
Існування ЦРВФР вигідно і брокерам, оскільки сертифікат цієї організації служить доказом їхньої стабільності, професіоналізму і конкурентоспроможності. Документальне підтвердження відповідності встановленим вимогам ЦРВФР є тим самим фактором, що схиляє «чашу терезів» потенційних клієнтів на користь тієї чи іншої брокерської компанії.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас