Податкова повернула до бюджету 370 млн грн за рахунок ліквідації конвертаційних центрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова повернула до бюджету 370 млн грн за рахунок ліквідації конвертаційних центрів

Казна та Політика
668
За 11 місяців 2012 року податкова міліція України ліквідувала 82 конвертаційні центри, заявив Перший заступник Голови ДПС України – начальник податкової міліції Андрій Головач.
“Робота з ліквідації діяльності конвертаційних центрів є одним із пріоритетів. Податкова міліція ДПС України останніми роками впроваджує у своїй діяльності нову філософію, коли ми боремося не з самим центром конвертації, а виявляємо підприємства, що користуються їх послугами”, – сказав Головач.
За його словами, в 2012 році ДПС України виявила більше восьми тисяч підприємств, які користувалися послугами конвертаційних центрів. “Наша мета – створити такі умови, щоб користуватися конвертами було невигідно взагалі”, – підкреслив експерт.
Головач також зазначив, що головне завдання, яке стоїть перед податковою міліцією – не тільки виявити злочин, але і повернути до державного бюджету все, що було оптимізовано через конвертаційні центри. “За результатами перевірки суб’єктів господарювання реального сектору економіки до бюджету вже стягнуто майже 370 мільйонів гривень”, – додав начальник податкової міліції України.
Ефективна робота з ліквідації наслідків діяльності конвертаційних центрів є одним з 7 пріоритетів діяльності податкової міліції України на 2012 рік. За 10 місяців 2012 року за сприяння податкової міліції України до державного бюджету було спрямовано 3,4 мільярда гривень.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас