Експерт сумнівається, що новий уряд України буде стабільним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт сумнівається, що новий уряд України буде стабільним

462
Старший науковий співробітник Інституту економіки імені Пітерсона, експерт з питань України у Вашингтоні Андерс Аслунд сумнівається, що новий уряд України буде стабільним.
Таку думку А.Аслунд висловив в інтерв’ю “Голосу Америки”.
“Я прогнозую, що ми будемо мати період нестабільності. Я підозрюю, що Президенту Януковичу не вдасться сформувати стабільний уряд, і тому практично не важливо на сьогоднішній день, кого він призначить цим урядом керуватиме і хто буде в уряді. Важливим є питання, чи буде мати новий уряд політичний мандат, щоб ухвалювати рішення”, – сказав А.Аслунд.
На його думку, майбутнє нового уряду залежить від того, яку підтримку у Верховній Раді збере Віктор Янукович. “Він повинен спробувати зібрати більшість в парламенті. Для цього він повинен піти на поступки, і тільки від нього залежить, на які поступки він готовий піти, і кого він хоче бачити на чолі наступного уряду. Враховуючи досвід його правління за останні три роки, коли він викидав з уряду, одного за іншим, великих бізнесменів, тепер йому буде дуже складно”, – вважає експерт.
Як повідомлялося, Президент Віктор Янукович вніс до Верховної Ради кандидатуру Миколи Азарова на посаду прем’єр-міністра.
За матеріалами:
Голос Америки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас