Скільки коштує орендувати квартиру на Новий рік у Львові? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштує орендувати квартиру на Новий рік у Львові?

Нерухомість
6903
Багато українців бажають зустріти Новий рік у західній столиці України, але далеко не всім це по кишені. Скільки коштує орендувати квартиру в центрі міста в новорічну ніч, дізналися аналітики найбільшого в Україні сайту безкоштовних оголошень Slando.
Оренда просторої однокімнатної квартири в самому центрі Львова обійдеться у суму близько 250-300 гривень. Це в будній день, а на вихідні традиційно виростає до 300-400 гривень. Але ось на Новий рік їх власники хочуть зірвати куш, виставляючи свою нерухомість вже за 1200 на добу. Саме стільки коштуватимуть апартаменти площею 50 м2 за адресою площа Ринок 25. Мінімальний термін оренди на новорічні свята – чотири дні.
Практично за ту ж ціну вже можна взяти «двійку» в радіусі кілометра від центру. Квартири аналогічною площею та зі всім необхідним для проживання обійдуться від 1200 до 1500 грн. Мінімальний термін оренди також становить чотири дні. Не в свята вартість таких квартир коливається в межах 400-500 гривень.
Трикімнатна квартира з ремонтом і всіма зручностями обійдеться вже мінімум в 2000 гривень на добу. Так, «трійку» на вулиці Січових Стрільців 17, де одночасно можуть розміститися вісім осіб, на Slando пропонують за 2200 гривень на добу. А провести новорічну ніч в самому центрі міста обійдеться вже приблизно в 3000 грн. За таку суму зараз доступна квартира на площі Ринок 20, здатна розмістити до семи осіб. Звичайна ціна цих квартир – 800 гривень на добу.
Для тих, хто планує зустріти Новий рік у західній столиці максимально економно, існують хостели. Але і вони істотно подорожчають. Вартість спального місця в центрі міста напередодні свят зросте з 70 до 200 гривень.
Аналітики Slando вказують, що в сезон новорічних свят ціни на оренду житла збільшуються мінімум в два рази. Але, якщо приміщення не здається за кілька днів до Нового року, то орендодавці готові істотно знижувати його вартість. Тому люди можуть самі вирішувати – орендувати квартири, які найбільше сподобалися, заздалегідь, чи чекати падіння цін, вибираючи з варіантів, що залишилися. Але, як показує практика, вже за два тижні до Нового року вільних квартир у місті Лева майже не залишається.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас