В Києві 95% платників податків звітують в електронній формі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Києві 95% платників податків звітують в електронній формі

Казна та Політика
322
Кількість платників податків, які працюють в Києві і звітують в електронній формі, за 10 місяці 2012 року зросла до 95%.
Про це повідомили в прес-службі Державної податкової служби в Києві.
Згідно з повідомленням, клієнтами столичних відділень Центру сертифікації ключів вже стали 22 тисячі платників податків столиці. Їм, за даними Державної податкової служби в Києві, видано 39 тисяч електронних ключів.
«На сьогодні співробітники податкової працюють над розширенням можливостей послуги для того, щоб власники ключів могли подавати електронну звітність до Пенсійного фонду та службу статистики», – йдеться в повідомленні.
Як повідомлялося, в жовтні Державна податкова служба України оприлюднила «електронний рекорд»: за 9 місяців поточного року кількість платників ПДВ, що направляють звітність в електронному вигляді, досягла 98%. Найохочіше послугою електронного цифрового підпису, за словами податківців, користуються платники – фізичні особи, яких загалом зареєстровано 38,4 тис. осіб. Їм видано 54 тис. електронних ключів, юридичним особам – а це 22,7 тис. суб’єктів, видано 69,9 тис. сертифікатів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас