Азаров стверджує, що досяг взаєморозуміння з Медведєвим "щодо низки питань" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров стверджує, що досяг взаєморозуміння з Медведєвим "щодо низки питань"

Енергетика
520
Прем’єр-міністр Микола Азаров констатує, що під час візиту до Москви (Росія) 21 листопада йому вдалося досягти взаєморозуміння з владою Росії щодо низки питань двосторонньої співпраці.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів.
“Я вчора був в Москві для того, щоб врегулювати питання наших взаємин. Вони багатопланові. Це не тільки газ, але і труби, питання, пов’язані з утилізаційним збором, та низка інших питань. Вчора ми досягли певного порозуміння”, – сказав Азаров під час зустрічі з представниками Федерації роботодавців.
Інших подробиць переговорів він не повідомив.
Як повідомлялося, 21 листопада Азаров відвідав Москву, де провів зустріч з прем’єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим.
За словами посла Росії в Україні Михайла Зурабова, однією з тем переговорів Азарова і Медведєва було питання, пов’язане із зобов’язанням України закуповувати у Росії певну кількість газу.
За його словами очікується, що Україна закупить у російського “Газпрому” 27-28 млрд куб. м газу, однак посол не уточнив, чи йде мова про поточний рік чи про 2013.
Згідно з контрактами від 2009 року, які підписані на умовах “качай або плати”, мінімальна кількість газу, яку “Нафтогаз” повинен імпортувати з Росії, становить 33,3 млрд куб. м.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас