Перший золотий – своєчасне «золоте» рішення для захисту капіталу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший золотий – своєчасне «золоте» рішення для захисту капіталу

1111
З початку року інвестиційний фонд «Перший золотий» під управлінням КУА «Райффайзен Аваль» займає провідні позиції за дохідністю та по залученню коштів інвесторів серед пайових інвестиційних фондів за даними рейтингу Investfunds (група Cbonds).
За період з 1 січня 2012 до 1 листопада 2012 фонд залучив більше двох млн., гривень. Лише за жовтень 2012 року інвестори вклали 800 000 грн. Дохідність фонду з початку року складає 10,15%, а дохідність золота за вказаний період становить 10,24%, що є майже 100%-ю кореляцію з вартістю сертифікату. На сьогодні портфель фонду налічує 368,36 унцій золота (понад 11 кг).
«Перший золотий» з самого початку своєї діяльності став користуватись значним попитом серед інвесторів, які прагнуть мати в своєму фінансовому портфелі найбільш надійний в довгостроковому періоді актив – золото, а також серед тих, хто хоче зберегти свої кошти від можливої девальвації національної валюти, враховуючи поточні економічні реалії. Окрім того фонд володіє перевагами поміркованої ліквідності, так як продати сертифікати можна кожного 10-го числа кожного місяця», – коментує генеральний директор КУА «Райффайзен Аваль» Вадим Мосійчук.
«Перший золотий» є безпрецедентною інвестиційною альтернативою на українському фондовому ринку, що забезпечує своїх інвесторів можливостями збереження та примноження капіталу за рахунок 100% інвестування у безготівкове золото. Придбання золота до портфелю фонду відбувається відповідно до цін торгів у Лондоні (ранковий Лондонський фіксинг). Купівля та продаж сертифікатів фонду відбувається за відсутності комісій
Більш детальна інформація про інвестиційний фонд «Перший золотий» та інші продукти компанії знаходиться на офіційному сайті КУА «Райффайзен Аваль: www.raam.com.ua. Також, на сайті Ви знайдете інформацію про точки продажу продуктів компанії. Динаміка вартості золота, останні новини про дорогоцінний метал та інформація про інвестиційний фонд «Перший золотий» на додатковому сайті КУА «Райффайзен Аваль», присвяченому золоту: www.raam.com.ua/gold
Товариство з обмеженою відповідальністю “Компанія з управління активами «Райффайзен Аваль» є частиною групи Райффайзен Банк Інтернаціональ. Засновником та єдиним власником компанії є АТ «Райффайзен Банк Аваль».
Ліцензія ДКЦПФР №430339 від 15.10.2008 на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку — діяльність з управління активами інституційних інвесторів.
Контактна інформація для ЗМІ: Тетяна Андрієнко, керівник відділу підтримки продажів tetiana.andrienko@raam.com.ua (44) 495 4292.
За матеріалами:
КУА Райффайзен Аваль
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас