Подкаст 38: Чи будуть вигідними індексовані депозити? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
БІЗНЕС

Подкаст 38: Чи будуть вигідними індексовані депозити?

1368
Як ставитись до наміру банків підняти фіксовані ставки за кредитами, що зараз відбувається з інвестмонетами НБУ, а також розгляд рейтингу успішності українських банків за версією “Реальної економіки” – все це у свіжому випуску подкастів на FINANCE.UA.
У цьому випуску ви дізнаєтесь думку ведучого Саші щодо рейтингу успішності українських банків, а зокрема те, наскільки обґрунтовано виглядає перша 5-ка цього рейтингу: Сбєрбанк Росії, Дельта Банк, “Національний кредит”, Укрбізнесбанк та “Преміум”.
Крім того, ведучі обговорять можливу зацікавленість населення індексованими депозитами.
“На сьогодні є індексовані ОВДЗ, це банки. Але немає жодних проблем у тому, щоб залучати аналогічні індексовані депозити. Людина принесла гроші в банк, розмістила їх, банк зафіксував курс. Після цього якщо курс змінився – автоматично людина отримує гривню у перерахунку на цей курс”, – зауважив ведучий Саша.
Більш детально про індексовані депозити, а також про ціни на оренду житла, і про нібито валютний рекорд, встановлений українцями – у 38 випуску подкастів.
Хронометраж випуску
00:30 – Новини.
26:30 – Велика тема. Банкіри прогнозують інтерес населення до індексованих депозитів. Що це таке, і як ними користуватись.
35:20 – “Рахівничка”
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас