ДАІ планує обладнати 70% постів фото- і відеофіксаторами в 2013 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДАІ планує обладнати 70% постів фото- і відеофіксаторами в 2013 році

378
Приладами, що мають функції фото- і відеофіксації порушень швидкісного режиму – “Гарпун” – до 1 січня 2013 року будуть обладнані близько 70% стаціонарних постів ДАІ.
Як повідомив начальник департаменту ДАІ МВС України Валерій Лозовий на прес-конференції в п’ятницю, на сьогоднішній день в Україні діють 95 стаціонарних постів ДАІ.
Він також повідомив, що сьогодні у тестовому режимі “Гарпун” використовується тільки на посту по Одеській трасі біля Білої Церкви.
Як зазначив В. Лозовий, з 12 по 18 листопада 2012 року в Україні, четвертий раз, пройде тиждень безпеки дорожнього руху. Мета заходу, що проходить під гаслом: “Безпека на дорогах залежить від кожного”, поінформувати громадян про ситуацію на дорогах і про те, що слід робити для її покращення.
У цьому році Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху пройде за підтримки Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства інфраструктури, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, Міністерства охорони здоров’я, а також за активної участі страхового ринку України.
Захід відбудеться в рамках оголошеного Генеральною асамблеєю ООН 10-річчя заходів щодо безпеки дорожнього руху.
В.Лозовий також повідомив, що цього року в Україні в ДТП загинуло 4 тис. людей. В середньому щодня в країні трапляється 70 ДТП, в яких гинуть 14 людей і більше 100 травмуються.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас