Google заманить мільярд користувачів безкоштовним мобільним інтернетом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google заманить мільярд користувачів безкоштовним мобільним інтернетом

1843
Корпорація Google запустила на Філіппінах програму з надання користувачам “звичайних” мобільних телефонів безкоштовного доступу до своїх сервісів. Про це восьмого листопада повідомляє Reuters.
Абоненти провайдера Globe Telecom, чиї телефони здатні виходити в Мережу, але мають обмежений функціонал, зможуть безкоштовно користуватися сервісами Google, такими як пошта Gmail і соцмережа Google+. Крім того, їм без додаткової плати будуть доступні сайти, знайдені в пошуковику. При спробі відкрити інші сторінки користувачі побачать пропозицію оплатити використання мобільного інтернету за тарифом оператора.
Як заявив менеджер продуктів Google Абделькарім Мардіні (AbdelKarim Mardini), програма націлена “на наступний мільярд інтернет-користувачів”, багато з яких почнуть знайомство з Мережею за допомогою мобільних телефонів, а не комп’ютерів.
За останній рік на Філіппінах спостерігається триразове зростання числа користувачів смартфонів, відзначає агентство. Разом з тим, “просунуті” пристрої становлять лише 24 відсотки від усіх мобільників, використовуваних в країні.
Загальна кількість інтернет-користувачів у світі перевищує два мільярди людей.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас