Swiss Re на 62% збільшила прибуток в ІІІ кварталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Swiss Re на 62% збільшила прибуток в ІІІ кварталі

280
Друга за розміром перестрахувальна компанія в світі, швейцарська Swiss Re оголосила про рекордний прибуток в III кварталі. Чистий прибуток групи склав 2,2 млрд доларів, що на 62% перевищує рівень минулого року (1,3 млрд доларів), повідомляється в звіті компанії. Результати Swiss Re значно перевищили прогнози аналітиків Bloomberg, які оцінювали можливий прибуток в 1,35 млрд доларів.
Зростанню показників компанії сприяли тривале зростання в сегменті страхування майна та страхування від нещасних випадків і доходи від продажу бізнесу Admin Re в США.
Дохід від страхових премій і зборів збільшився на 11% до 6,6 млрд доларів проти 5,9 млрд доларів роком раніше.
Фінансовий директор Джордж Куїн заявив, що у зв’язку з рекордним прибутком Swiss Re розглядає можливість виплати спеціальних дивідендів.
Представники Swiss Re сказали, що оцінювати можливий обсяг страхових виплат у зв’язку з ураганом «Сенді» поки рано. Згідно з розрахунками компанії Eqecat, ураган може коштувати страховикам і перестрахувальникам від 10 млрд до 20 млрд доларів.
У 2011 році сукупний річний збиток Swiss Re від стихійних лих та антропогенних катастроф досяг рекордних 350 млрд доларів.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас