Бонуси на Уолл-стріт знову виростуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бонуси на Уолл-стріт знову виростуть

352
Незважаючи на те, що компанії на Уолл-стріт офіційно оголосили боротьбу з великими бонусами, в поточному році винагороди менеджерам виростуть. Однак загалом рівень щорічних виплат залишиться набагато нижчим, в порівнянні з докризовим періодом.
Поточний рік став для Уолл-стріт одним з найвдаліших, загальний дохід в першій половині року склав $10,5 млрд і знаходиться на шляху подвоєння минулорічного результату, коли компанії заробили $7,7 млрд. Фактично до кінця року дохід Уолл-стріт може досягти $15 млрд, однак високий рівень волатильності на ринках може перешкодити цьому.
За прогнозами експертів з Johnson Associates, середній керуючий директор в цьому році отримає “під ялинку” $930 тис., що на 3,3% вище від рівня минулого року, але аж на 23% менше, в порівнянні з $1,2 млн в 2010 р., і істотно менше від докризових рівнів.
При цьому бонуси трейдерів на ринку інструментів з фіксованою прибутковістю збільшаться на 10-20%, навіть незважаючи на не найвдаліший рік для цього виду операцій.
Загалом виплати будуть перебувати на 10-15-річному мінімумі. На думку керуючого директора Johnson Associates Алана Джонсона, така ситуація навряд чи зміниться в найближчому майбутньому, адже невеликі виплати стали “новою реальністю” для Уолл-стріт.
Зростання винагород в цьому році відбудеться здебільшого завдяки загальному скороченню числа співробітників американських фінансових корпорацій.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас