Азаров: ПР не причетна до проблем з підрахунком голосів на виборах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: ПР не причетна до проблем з підрахунком голосів на виборах

1203
Уряд України і правляча партія ніяким чином не причетні до проблем в деяких регіонах з підрахунком голосів за результатами виборів, повідомив прем’єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі з послом від ОБСЄ Одрі Гловер.
“Підкреслюю, що ні Партія регіонів, ні уряд ніяк до цих ситуацій не причетні. Підтвердженням тому є, зокрема, той факт, що Партія регіонів у Києві програла своїм політичним опонентам на всіх округах – це свідчить про те, що адміністративний ресурс не використовувався. Більше того, представники опозиції мали значно ширші можливості з доступу до ЗМІ, проведення агітаційної кампанії, ніж представники влади”, – заявив він.
Крім того, прем’єр запевнив гостю, що на 90% території країни вибори пройшли спокійно і голоси були підраховані швидко, що говорить про створені правильні умови для проведення чесного та прозорого виборчого процесу.
У відповідь на такі заяви, посол ОБСЄ погодилася і виявила бажання продовжувати співпрацю з Україною задля вдосконалення демократичних виборчих процесів.
Як повідомлялося 30 жовтня, Азаров заперечує масові фальсифікації: “Це класичний приклад вільних виборів”.
Нагадаємо, кількість проблемних округів, де досі не встановлені результати виборів, зростає. Переможені кандидати в депутати домоглися перерахунку голосів на деяких дільницях.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас