Кількість жертв урагану "Сенді" наближається до 100 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість жертв урагану "Сенді" наближається до 100

382
Кількість жертв урагану “Сенді” у США склала, за останніми даними, не менше 96 осіб, повідомляє в ніч на п’ятницю агентство Рейтер.
Раніше повідомлялося про 80 загиблих.
За останніми даними, жертвами стихії у штаті Нью-Йорк стали принаймні 47 людей, з них 39 у Нью-Йорку. Кількість загиблих у Нью-Джерсі оцінюється в 13 осіб. Жертвами урагану в Меріленді стали 11 людей, така ж кількість людей загинула у Пенсильванії.
Також у списках загиблих значаться мешканці штатів Західна Вірджинія, Коннектикут, Вірджинія і Північна Кароліна. Ще одна людина загинула у канадському Торонто.
Ураган “Сенді”, що раніше бушував у країнах Карибського басейну, у ніч на вівторок обрушився на східні штати США. Найбільших збитків стихія завдала штатам Нью-Джерсі і Нью-Йорк.
У столичному окрузі Колумбія руйнувань не було, проте ураган порвав дроти на численних лініях електропередачі, через що до 400 тисяч людей залишались без світла два дві у Вашингтоні і штатах Меріленд та Вірджинія. Всього на Східному узбережжі США через ураган без енергозабезпечення залишились більше 8 мільйонів людей.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас