Компанія Ахметова створює "дочку" в Лондоні - для пошуку нових інвестиційних можливостей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Ахметова створює "дочку" в Лондоні - для пошуку нових інвестиційних можливостей

665
Найбільша в Україні фінансово-промислова компанія СКМ, що належить бізнесменові Рінату Ахметову, створює свою дочірню компанію в Лондоні – SCM Advisors (UK) Limited, очолювати яку буде Ілля Архипов, який обіймав з 2005 року посаду директора з розвитку бізнесу СКМ.
Про це сказано в повідомленні компанії.
Згідно з повідомленням прес-служби, основними завданнями компанії SCM Advisors (UK) Limited стануть пошук нових інвестиційних можливостей за межами України і розвиток ділових зв’язків з представниками міжнародного інвестиційного співтовариства.
SCM Advisors (UK) Limited буде також надавати СКМ консультації з питань стратегії та інвестицій в окремих секторах бізнесу, включаючи фінансові послуги, телекомунікації та медіа”, – сказано в повідомленні.
У повідомленні також сказано, що І.Архипов, який обіймав з 2005 року посаду директора з розвитку бізнесу СКМ, збереже поточні позиції в наглядових радах активів групи, а також у своїй новій посаді залишиться в команді топ-менеджерів СКМ.
“Україна була, є і залишиться нашим домом. Однак ми націлені на довгострокове зростання всіх наших бізнесів, і тому для нас важливо відкривати нові ринки. Як і будь-яка компанія, ми завжди шукаємо нові можливості для розширення географії нашого бізнесу, і ми впевнені в тому, що майданчик в Лондоні – фінансовій столиці Європи – дозволить нам вирішувати це завдання в найбільш ефективному ключі, – зазначив гендиректор Компанії СКМ Олег Попов. – Нову компанію очолить Ілля Архипов, який володіє великим досвідом роботи в групі в області розвитку бізнесу. Крім того, в Іллі – обширний досвід роботи в міжнародних компаніях і відмінні відносини з нашими закордонними партнерами”.
“Відкриття дочірньої компанії у Великобританії – це закономірна подія на шляху СКМ, черговий крок до міжнародного просування нашого бізнесу, до визнання компанії на міжнародній арені”, – процитувала прес-служба І. Архипова.
Довідка УНІАН. Компанія СКМ сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній, фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глиновидобуванні, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, торгівлі медикаментами, машинобудуванні і транспортному бізнесі.
У групу СКМ входять компанії Метінвест і ДПЕК, Перший Український Міжнародний Банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, Медіа Група “Україна” і видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), Український Аптечний Холдинг, машинобудівний холдинг “Гірські машини”, транспортний холдинг “Портінвест, транспортно-експедиторська компанія “Лемтранс” та інші.
100% акцій Компанії СКМ належить бізнесменові Рінату Ахметову.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас