У РФ вперше порушили кримінальну справу, пов'язану з МММ-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У РФ вперше порушили кримінальну справу, пов'язану з МММ-2012

Кримінал
881
У Новосибірській області порушено першу в Росії кримінальну справу, пов’язану з діяльністю проекту Сергія Мавроді МММ-2012. Про це повідомляється на сайті регіонального главку МВС.
«В органи внутрішніх справ Новосибірської області продовжують надходити заяви вкладників МММ-2012, які втратили свої заощадження. За однією з них вже порушено кримінальну справу, за низкою інших проводяться перевірки», – йдеться в повідомленні ГУ МВС.
Справу відкрито за статтею «Здійснення підприємницької діяльності без реєстрації, пов’язане з отриманням доходу у великому розмірі». Санкція за цією статтею передбачає покарання від штрафу до арешту на термін до шести місяців.
Про запуск проекту МММ-2012 Сергій Мавроді оголосив в травні цього року. У червні він повідомив, що грошей на розрахунки з усіма учасниками МММ-2011 не вистачить і виплати проводитимуться з коштів, зароблених на новому проекті.
У жовтні перед виборами в Координаційну раду опозиції Мавроді заблокував доступ до особистого кабінету на сайті МММ всім учасникам піраміди, які не зареєструвалися для участі у виборах.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас