Велика угода: "Ельдорадо" може стати частиною "Технополіса" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велика угода: "Ельдорадо" може стати частиною "Технополіса"

4943
Російський бізнесмен Ігор Яковлєв може продати українську мережу «Ельдорадо» конкуренту – мережі гіпермаркетів «Технополіс».
Про це «proIT» повідомило джерело, близьке до операції.
На його думку, можливо, інвесторам було складно адаптуватися до українських реалій ведення бізнесу. Головним чином, в частині відносин з митницею.
«У нас в країні неможливо вести прозорий бізнес. Місцеві із цим фактом повинні миритися, а іноземні компанії можуть просто продати свій бізнес», – відзначає він.
У мережі «Мобілочка», яка працює і з «Ельдорадо», і з «Технополісом», кажуть, що не помітили ніяких передумов для об’єднання компаній.
Однак, за словами гендиректора мережі Антона Володькіна, в цілому формат гіпермаркетів техніки тримати досить складно. Врешті-решт може залишитися тільки пара гравців.
«У зв’язку з переходом торгівлі в інтернет, маржі на підтримку величезних площ може на всіх не вистачити. Тому гравці можуть шукати якісь інші формати продажів. Ми ось працюємо в маленькому форматі і при цьому все одно продаємо телевізори і комп’ютери», – розповів Володькін.
Кореспондент «proIT» спробував взяти коментар з приводу злиття в «Ельдорадо» і «Технополісу». У маркетинговому відділі останнього сказали, що це для них «новина» і ні про що таке в компанії не чули. В «Ельдорадо» спочатку повідомили, що найближчим часом не зможуть коментувати цю тему, але пізніше гендиректор компанії Сергій Дрозд заявив, що ні про яку угоду нічого не знає.
Нагадаємо, що в даний час «Ельдорадо» в Україні представлена 80 торговими точками в 39 містах. «Технополіс» був заснований в травні 2003 року і належить українському бізнесменові Віктору Поліщуку. Зараз ця мережа налічує 62 магазини в 36 містах України, в компанії працює близько 3000 людей.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас