У ПР заявляють, що оцінка виборів в Україні євродепутатом "далека від об'єктивності" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ПР заявляють, що оцінка виборів в Україні євродепутатом "далека від об'єктивності"

405
В Україні вже звикли до регулярної появи заангажованих заяв з боку президента Європейської народної партії Вілфреда Мартенса, в яких партійний зв’язок з БЮТ вже давно переважає над об’єктивністю.
Про це заявив народний депутат фракції Партії регіонів Владислав Забарський.
Забарський відзначив, що “сумно читати заяву європейського політика, в якій спотворюється зміст висновків важливих та авторитетних міжнародних спостережних місій”.
“Хочемо просто спокійно нагадати факти: незважаючи на всі критичні зауваження, у звіті ОБСЄ немає згадок про нібито “нечесну гру” з боку влади. Так само, як і в жодному висновку ОБСЄ або інших поважних міжнародних місій спостерігачів немає і натяку на якісь “сфальсифіковані результати виборів”“, – розповів Забарський.
“Також нагадуємо, що в звіті ОБСЄ поряд з критикою, яку ми сприймаємо конструктивно, містилося чимало позитивних оцінок виборів, які також були відображені в Заяві Групи соціалістів і демократів у Європейському парламенті. Будь-який неупереджений аналіз цих заяв та звітів покаже, що між ними немає принципових протиріч. Дивно, що пан Мартенс побачив протиріччя там, де їх насправді немає”, – підкреслюється в повідомленні.
“Ми також хотіли б, заради об’єктивності та неупередженості, почути оцінку паном Мартенсом таких резонансних подій як тюремне ув’язнення Сільвіо Берлусконі, лідера італійської партії “Народ свободи”, яка входить в очолювану паном Мартенсом Європейську народну партію. Ми щиро радимо пану Мартенсу надалі уважно вивчати зміст міжнародних документів, перш ніж їх публічно коментувати. А також менше користуватися порадами з боку БЮТ, де, як видно, не вміють навіть правильно цитувати звіти і заяви, що знаходяться в публічному доступі”, – підкреслює депутат.
Нагадаємо, депутат Європарламенту Міхаель Галер (група народних партій, Німеччина) із групи спостерігачів від Європейської народної партії (ЄНП) заявив, що український народ був позбавлений повноцінного демократичного виборчого процесу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас