Ми протягуємо руку своїм вчорашнім опонентам у новій Раді - Азаров — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ми протягуємо руку своїм вчорашнім опонентам у новій Раді - Азаров

2535
Партія регіонів готова співпрацювати в парламенті з усіма політичними силами, яким небайдужі інтереси України, заявляє прем’єр-міністр України, голова Партії регіонів Микола Азаров.
«Для нас не існує особистих і партійних амбіцій. Існують інтереси країни, тому Партія регіонів готова до співпраці з усіма конструктивними силами, для яких, насамперед, – інтереси народу України», – сказав він на засіданні уряду 31 жовтня.
«Таким чином, ми протягуємо руку вчорашнім опонентам. Але якщо у відповідь ми отримаємо деструктивний популізм і демагогію, ми готові самостійно вирішувати проблеми нашої країни», – зазначив прем’єр.
На його думку, економічна криза є основним ворогом демократії в країні, і всі політсили повинні боротися саме з цим ворогом.
Нагадаємо, вибори до парламенту України пройшли 28 жовтня. На п’ятирічний термін будуть обрані 450 народних депутатів, половина з них обирається за пропорційною системою, половина – по мажоритарних округах. Прохідний бар’єр за партійними списками становить 5%. В одномандатних округах перемагає кандидат, що набрав просту більшість голосів, а у випадку однакових результатів серед лідерів проводиться другий тур.
За даними Національного екзит-полу, до парламенту проходять п’ять політсил: Партія регіонів – 28,1%, «Батьківщина» – 24,6%, «УДАР» – 15,4%, ВО «Свобода» – 12,2%, КПУ – 11,6%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас