Розв'язка на Поштовій площі в Києві подорожчала на 50 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розв'язка на Поштовій площі в Києві подорожчала на 50 млн грн

Казна та Політика
474
Кабінет міністрів України розпорядився направити додатково 50 млн грн на реконструкцію транспортної розв’язки на Поштовій площі, тим самим збільшивши загальну суму фінансування на ці цілі до 80 млн грн.
У цілому уряд своїм розпорядженням №827-р від 17 жовтня 2012 року перерозподілив 82,02 млн грн з програми “обслуговування держборгу” на програму “державні капітальні видатки, що розподіляються Кабміном”.
Згідно з документом, зокрема, Кабмін розпорядився направити Мінрегіону 4 млн грн на завершення будівництва житлового будинку в Житомирі по вул.Щорса, 155.
Документ також передбачає виділення додаткових 5 млн грн Київській облдержадміністрації на погашення кредиторської заборгованості минулих років за будівництво спортивного блоку в комплексі з будівлями загальноосвітньої школи №2 по вул.Шевченка, 14 в Бучі Київської області.
Крім того, Луганській облдержадміністрації уряд виділив 25 млн грн для будівництва багатоквартирного житлового будинку.
Як повідомлялося, Корпорація “Альтіс Холдинг” (Київ) виграла тендер комунального підприємства “Дирекція будівництва шляхотранспортних споруд м.Києва” на реконструкцію транспортної розв’язки на Поштовій площі в Києві.
“Альтіс-холдинг” проведе реконструкцію Поштової площі за 403,563 млн грн. Роботи з реконструкції планується завершити в травні 2013 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас